Al onze specialisten zijn BIG-geregistreerd

  • Experts in het verwijderen van tatoeages
  • Méér dan 1.000 behandelingen per jaar
  • Gratis nacontrole (unieke service)
  • We scoren bij klanten gemiddeld een 9,7

Weet waar je je laat behandelen! Dit zijn de regels.

Let op, vanwege de wildgroei in het aanbod van laserbehandelingen, heeft de minister de Wet op de beroepen in de individuele gezondheidszorg (BIG) aangepast. Medische handelingen, waaronder laseren, mogen alleen nog worden uitgevoerd door bevoegde dermatologen, artsen en huidtherapeuten.

Bij ons word je altijd behandeld door een specialist met een BIG-registratie van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. De behandelingen zijn hierdoor kort, veilig en vrijwel pijnloos. De lasers zijn specialistische medische instrumenten die alleen door een arts met specialistische kennis mogen worden bediend.

Onze gastvrouwen

Arzu
Gastvrouw bij Tattoo Laser Clinic
Marjan
Gastvrouw bij Tattoo Laser Clinic

Alleen de beste chauffeurs voor onze Porsche

Je kunt nog zo’n dure snelle auto hebben, met uitstekende prestaties op de weg, je moet er wel goed in kunnen rijden. Dat geldt ook voor onze PicoCare 450, de duurste en snelste laser van dit moment. Onze huidtherapeuten zijn met zorg geselecteerd en werken onder supervisie van een dermatoloog en cosmetisch specialist. Wij garanderen jou het beste resultaat, daar mag je ons aan houden.

Boek jouw behandeling eenvoudig online! Of bel naar: 0854014311

Behandeling boeken
Man

Toch nog vragen? Neem contact op!

We zijn maandag t/m zondag bereikbaar van 09:00 tot 17:00