Resultaten

De resultaten van het laten laseren van een tattoo, zijn erg uiteenlopend. Dit komt omdat elke tattoo weer anders is. Het resultaat van het laten weglaseren van je tattoo, hangt dan ook af van meerdere factoren:

  • De leeftijd van de tattoo: heb je je tattoo afgelopen maand pas laten zetten of al 10 jaar geleden?
  • Hoe de tattoo geplaatst is: heb je je tattoo laten plaatsen door een amateuristische of professionele tattoo artist?
  • De kleuren die zijn gebruikt in de tattoo: bestaat je tattoo alleen uit zwarte inkt of zijn er ook kleuren gebruikt zoals groen, rood of blauw?
  • Gebruikte pigmenten door de tattoo artist: bestaat je tattoo uit een paar lijnen of zijn er meerdere dikke lagen inkt aangebracht? Op de voor-, en na-foto hieronder zie je een tattoo waarbij duidelijk veel (zwart) pigment is gebruikt door de tattoo artist.

voor na tattoo laserbehandeling

Ben je benieuwd hoeveel behandelingen er nodig zullen zijn om jouw tattoo te verwijderen? Plan dan een gratis adviesgesprek in met onze huidtherapeute!

Voor- en na-foto’s

Hieronder zijn enkele resultaten te zien van cliënten die hun tattoo hebben laten verwijderen in onze kliniek.

voor na tattoo laserbehandeling  voor na tattoo laserbehandelingvoor na tattoo laserbehandelingvoor na tattoo laserbehandelingvoor na tattoo laserbehandelingvoor na tattoo laserbehandelingvoor na tattoo laserbehandeling

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogs, weetjes, informatie over tattoos en/of onze kliniek? Hou dan onze Instagram– en Facebookpagina in de gaten!

Boek jouw behandeling eenvoudig online! Of bel naar: 0854014311

Behandeling boeken
Man

Toch nog vragen? Neem contact op!

We zijn maandag t/m zondag bereikbaar van 09:00 tot 17:00