Over onze kliniek

Tattoo Laser Clinic is een onderdeel van City Clinics, expert in botox- en fillerbehandelingen. Met Tattoo Laser Clinic willen we ons verder specialiseren. Onze missie blijft dezelfde: betaalbare topkwaliteit. Daarnaast vinden we persoonlijk contact met onze cliënten belangrijk, zodat je weet dat je ons kunt vertrouwen en kunt rekenen op de beste service en het beste resultaat.

City Clinics

City Clinics is expert op het gebied van botox- en fillerbehandelingen. Jaarlijks voeren we meer dan 10.000 behandelingen uit, we doen dus niks anders. Bovendien werken we uitsluitend met cosmetisch artsen en A-merken injectables.
Omdat we kwaliteit, veiligheid en service het allerbelangrijkste vinden, word je altijd ontvangen en begeleid door een van onze gastvrouwen. Ook bieden we je een gratis adviesgesprek en nacontrole aan.

De kliniek in Arnhem

Alle laserbehandelingen worden uitgevoerd in onze kliniek in Arnhem. Je vindt ons op een schitterende locatie in de Arnhemse wijk Gulden Bodem. Deze wijk was vroeger de buitenplaats en het park van Kasteel Zypendaal aan de noordzijde van de stad. Sinds 2006 heeft de wijk een beschermde status als complex Historische Buitenplaats.

Zowel met de auto als met het openbaar vervoer zijn we prima te bereiken. Parkeren in de wijk is gratis.

Adres TattooLaserClinic:
Bakenbergseweg 72
6814 MK Arnhem

Snel en eenvoudig online boeken. Liever bellen? 085 – 40 14 311

Behandeling boeken
Man

Toch nog vragen? Neem contact op!

We zijn maandag t/m vrijdag bereikbaar van 09:00 tot 17:30.