Over onze kliniek

De Tattoo Laser Clinic is dé specialist in het professioneel verwijderen van tattoos. Onze missie is het bieden van topkwaliteit tegen de scherpste prijs. Om onze cliënten de kwaliteit te kunnen bieden die zij verdienen, werken wij enkel met de beste en meest innovatieve lasers. Verder vinden we persoonlijk contact met onze cliënten belangrijk. Onze cliënten kunnen ons vertrouwen en uiteraard rekenen op de beste service en een top resultaat!

Onze kliniek in Arnhem

Alle laserbehandelingen worden uitgevoerd in onze kliniek in Arnhem. Je vindt ons op een schitterende locatie in de Arnhemse wijk Gulden Bodem. Deze wijk was vroeger de buitenplaats en het park van Kasteel Zypendaal aan de noordzijde van de stad. Sinds 2006 heeft de wijk een beschermde status als complex Historische Buitenplaats.

Zowel met de auto als met het openbaar vervoer zijn we prima te bereiken. Parkeren in de wijk is gratis.

Adres Tattoo Laser Clinic:
Bakenbergseweg 72
6814 MK Arnhem

City Clinics

Tattoo Laser Clinic is een onderdeel van City Clinics. City Clinics is expert op het gebied van botox-, filler-, en huidverbeterende behandelingen. Jaarlijks voeren we meer dan 25.000 behandelingen uit, we doen dus niks anders. Bovendien werken we uitsluitend met cosmetisch artsen en A-merken injectables.
Omdat we kwaliteit, veiligheid en service het allerbelangrijkste vinden, word je altijd ontvangen en begeleid door een van onze gastvrouwen. Ook bieden we je een gratis adviesgesprek en nacontrole aan.

Boek jouw behandeling eenvoudig online! Of bel naar: 0854014311

Behandeling boeken
Man

Toch nog vragen? Neem contact op!

We zijn maandag t/m zondag bereikbaar van 09:00 tot 17:00