Onze tattoolaser

De Tattoo Laser Clinic beschikt over de PicoCare 450. Dit is de snelste, krachtigste, veiligste en meest innovatieve laser van dit moment. Deze laser is bovendien als enige laser voor vier golflengtes goedgekeurd door de FDA (de Amerikaanse voedsel- en warenautoriteit) en kan meerdere kleuren pigment optimaal behandelen. Hieronder zal in worden gegaan op de werking van tattoolasers. Ook zijn de voordelen van onze picolaser voor je op een rijtje gezet.

Hoe werkt een tattoolaser?

Een tattoolaser verwijdert tattoos door de pigmentcellen van de tattoo stuk te schieten. Een tattoolaserstraal bestaat uit een bundel smalle, zeer sterke lichtstralen. Onze huidtherapeut zal deze laserstralen richten op de pigmentcellen van jouw tattoo. De laserstralen verhitten deze pigmentcellen vervolgens tot diep in de huid, waardoor deze als het waren worden verpulverd. Omdat de laser de pigmentcellen in zulke kleine stukjes heeft verpulverd, kan ons lichaam het pigment van jouw tattoo afvoeren. Op deze manier kan jouw gehele tattoo verwijderd worden.

Er zijn tegenwoordig veel verschillende tattoolasers op de markt, waaronder de Q-switched laser. Dit is een verouderde laser die slechts 1 specifieke golflengte kan uitzenden. Aangezien elke kleur met een andere golflengte afgebroken wordt, is dit erg onhandig. Gelukkig kan onze picolaser meerdere kleuren behandelen, aangezien de laser maar liefst vier golflengtes kan uitzenden.

Wat zijn de voordelen van de PicoCare 450?

We hebben de voordelen van onze picolaser hieronder voor je op een rijtje gezet:

  • Korte pulsduur. Dit verkleint de kans op schade aan de omliggende huid.
  • Geschikt voor alle huidskleuren en huidtypen.
  • Een stuk minder pijnlijk dan verouderde laserapparatuur.
  • De picolaser kan het pigment van jouw tattoo in veel kleinere stukjes verpulveren dan oudere tattoolasers.
  • De PicoCare 450 verwijdert tattoos maar liefst 2 tot 3 keer sneller dan andere lasers.
  • En last but not least: de kans op volledige verwijdering van de tattoo is bij de PicoCare vele malen groter dan bij oudere lasers.

In deze video zie je de PicoCare 450 laser aan het werk. Wil jij dit nou ook ervaren? Plan dan een gratis adviesgesprek bij Tattoo Laser Clinic. Tijdens dit gesprek bespreken we samen de mogelijkheden wat betreft de behandeling. Zo weet je vooraf precies waar je aan toe bent en is het uiteraard aan jou om te beslissen of je de laserbehandeling uit wilt laten voeren. Hopelijk zien we je snel! 

Boek jouw behandeling eenvoudig online! Of bel naar: 0854014311

Behandeling boeken
Man

Toch nog vragen? Neem contact op!

We zijn maandag t/m zondag bereikbaar van 09:00 tot 17:00