Dé specialist in tattoos verwijderen. Bel ons op 085 40 14 311
Terug

Ervaringen van onze cliënten

Onderaan deze pagina vind je al onze recensies.

Indien je van plan bent om je tattoo weg te laten halen, kunnen we ons voorstellen dat je benieuwd bent naar ervaringen van anderen. Want hoe gaat het verwijderen van een tattoo eigenlijk in zijn werk? Doet het pijn om een tattoo weg te laten laseren? En wat zijn de resultaten van het laten verwijderen van een tattoo?

Ervaringen tattoo verwijderen

De ervaringen van mensen die hun tattoo laten verwijderen zijn zeer uiteenlopend. De een zal het weglaseren van een tattoo als pijnlijk ervaren, terwijl de ander hier veel minder last van kan hebben. Vaak vergelijken we het gevoel met een klein prikje of een elastiekje dat tegen de huid wordt geschoten. 

Gedurende de behandeling zal je zien dat je tattoo wit verkleurt. Dit noemen we ‘lasersnow’ en zal waarschijnlijk al zijn weggetrokken voor je onze laserkliniek verlaat. De dagen na de behandeling kan de behandelde huid wat rood worden en mogelijk wat zwellen. Vaak zien we dat dit binnen 2 dagen weer wegtrekt. Het kan prettig zijn om de behandelde huid deze eerste dagen te koelen door middel van een coolpack.

Tattoo verwijderen resultaat

Nadat je je tattoo hebt laten verwijderen door middel van een laser, laat het resultaat nog even op zich wachten. De eerste twee weken lijkt de tattoo donkerder van kleur dan vóór de behandeling. Je lichaam is echter druk bezig om de kapotgeschoten inktdeeltjes van je tattoo af te voeren via je lymfesysteem. Het duurt ongeveer 8 weken voordat je lichaam de kapotgeschoten inkt heeft afgevoerd. Dit is dan ook waarom er altijd 8 weken tussen behandelingen in dienen te zitten. Na 8 weken is het resultaat van je behandeling het beste zichtbaar en kan je terugkomen naar onze laserkliniek voor je volgende behandeling (indien nodig).

Contact 

Heb je nog vragen over het laten verwijderen van jouw tattoo? Of ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Wat je vraag ook is, je kan altijd contact met ons opnemen.

Lees hieronder de ervaringen van onze tevreden cliënten!

9,6

89 beoordelingen

100% beveelt Tattoo Laser Clinic aan

Samuel15 juni 2022, Arnhem
"Ben erg blij met de laser clinic. In begin vond ik het erg spannend en was bang om veel pijn te hebben, dit veel reuzen mee. Alles werd netjes uitgelegd en nu na enkele behandelingen zie ik al duidelijk een verschil. "
9
✓ Ik beveel Tattoo Laser Clinic aan
Martin16 april 2022, Arnhem
"Word er super goed geholpen door een vriendelijke dame. "
10
✓ Ik beveel Tattoo Laser Clinic aan
Pieter14 maart 2022, Deventer
"De laatste twee behandeling zijn erg goed gegaan ik heb nu een huidtherapeut die weet wat ze doet! "
10
✓ Ik beveel Tattoo Laser Clinic aan
Bram14 maart 2022, Almere
"De afspraak is altijd vlot en zorgvuldig. Goede informatie over eventuele nazorg. Kortom waar voor je geld! "
10
✓ Ik beveel Tattoo Laser Clinic aan
Gerben14 maart 2022, Arnhem
"Eerste sessie gehad, duidelijke uitleg en vriendelijke benadering. Top "
10
✓ Ik beveel Tattoo Laser Clinic aan
Dinand22 februari 2022, Voorthuizen
"Bevalt goed "
10
✓ Ik beveel Tattoo Laser Clinic aan
Joris24 januari 2022, IJzendoorn
"Je word goed geholpen. De mensen zijn vriendelijk en beleefd. Er wordt duidelijk antwoord gegeven op vragen die je hebt. Ook is er aan het begin van mij behandeling duidelijk uitgelegd wat er ging gebeuren en hoelang dit ging duren. "
8
✓ Ik beveel Tattoo Laser Clinic aan
Nora24 januari 2022, Nijmegen
"Ik zie al verschil, het gaat snel, grondig en altijd netjes. Ik vind de medewerker ook ontzettend betrokken en er worden realistische verwachtingen weer gegeven. Ik ben tevreden! "
10
✓ Ik beveel Tattoo Laser Clinic aan
Louise3 januari 2022, Dordrecht
"Van te voren werd aangegeven dat het laseren pijnlijker is dan het zetten van een tattoo. Uiteindelijk viel het erg mee. Dezelfde dag en de dag erna wel een branderig gevoel, maar door te koelen is het niet pijnlijk. Wel meer sessies nodig dan ik had verwacht. "
8
✓ Ik beveel Tattoo Laser Clinic aan
Karel3 januari 2022, Arnhem
"Heel tevreden over de behandeling maar ook over de medewerker. "
9
✓ Ik beveel Tattoo Laser Clinic aan
Jorine24 december 2021, Lochem
"De clinic ziet er keurig uit, de mensen zijn vriendelijk en geduldig. Na iedere behandeling wordt de prijs bepaald en die is heel redelijk. "
10
✓ Ik beveel Tattoo Laser Clinic aan
Jesse24 december 2021, Arnhem
"Het verwijderen kost tijd maar het gebeurt op een veilige manier. Dat is het belangrijkste. Geen littekens en de tatoeages zijn na 10 behandelingen al 50% minder zichtbaar. Fijne en duidelijke begeleiding. "
10
✓ Ik beveel Tattoo Laser Clinic aan
Richard26 november 2021, Arnhem
"Tatoeage verwijderen Ik ervaar weinig tot geen pijn en het herstel is vaak binnen 3 a 4 dagen het resultaat is zeer goed "
7
✓ Ik beveel Tattoo Laser Clinic aan
Simon14 november 2021, Doetinchem
"Fijn en professioneel geholpen "
10
✓ Ik beveel Tattoo Laser Clinic aan
Steward2 november 2021, Arnhem
"Eerder een intake gehad voor tattoo laseren en begonnen met de eerste behandeling. Mooie en schone kliniek. Professioneel en vakkundig personeel. Ik ben blij dat ik voor deze kliniek heb gekozen. Kaylee legt alles goed uit en behandeld op een fijne manier! "
10
✓ Ik beveel Tattoo Laser Clinic aan
Patricia17 september 2021, Arnhem
"Super "
10
✓ Ik beveel Tattoo Laser Clinic aan
Eline17 september 2021, Arnhem
"Je word keurig begeleid, vriendelijk en professioneel! "
10
✓ Ik beveel Tattoo Laser Clinic aan
Janine25 augustus 2021, Bilthoven
"Ik heb contact gezocht met de Tattoo Laser Clinic om een tattoo te laten verwijderen. De eerste intake verliep bijzonder prettig. Ik werd vriendelijk geholpen en er werd duidelijk uitgelegd wat ik zou kunnen verwachten, dit aangevuld met foto’s van andere behandelingen. Inmiddels heb ik de eerste behandeling gehad en daarna ging het inderdaad precies zoals tijdens de intake was aangegeven. Ik ben erg positief en de volgende behandeling staat al gepland (al hoop ik natuurlijk dat ik er iets minder nodig heb dan ze inschatten maar ook dat zullen ze wel goed hebben gedaan 😉 "
10
✓ Ik beveel Tattoo Laser Clinic aan
Emma19 augustus 2021, Huissen
"Duidelijke uitleg zodat je precies weet hoe het proces verloopt en wat je kunt verwachten. Geen sprookjes maar realistisch. "
8
✓ Ik beveel Tattoo Laser Clinic aan
Jose19 augustus 2021, Arnhem
"Goede uitleg mbt te verwachten resultaat. Nuchter en duidelijk "
9
✓ Ik beveel Tattoo Laser Clinic aan
Maarten30 juli 2021, Zevenaar
"Wordt erg netjes behandeld. Vriendelijk personeel "
10
✓ Ik beveel Tattoo Laser Clinic aan
Marcia16 juli 2021, Arnhem
"Ik heb minj tatoeage niet geheel laten verwijderen maar gedeeltelijk. Er waren jaren geleden schaduwen naast de tatoeage gezet die nu uitgevlekt leken. Deze schaduwen zijn in 3 behandelingen weg gelaserd. Pijn viel reuze mee. Het resultaat is heel mooi geworden, geen witte littekens of verdikking van de huid. Ik ben zeer tevreden! "
10
✓ Ik beveel Tattoo Laser Clinic aan
Henk13 juli 2021, Velp
"Gewoon alles netjes gedaan "
10
✓ Ik beveel Tattoo Laser Clinic aan
David13 juli 2021, Voorthuizen
"Zeer vriendelijk netjes en duidelijk "
10
✓ Ik beveel Tattoo Laser Clinic aan