Dé specialist in tattoos verwijderen. Bel ons op 085 40 14 311
Terug

Ervaringen van onze cliënten

Onderaan deze pagina vind je al onze recensies.

Indien je van plan bent om je tattoo weg te laten halen, kunnen we ons voorstellen dat je benieuwd bent naar ervaringen van anderen. Want hoe gaat het verwijderen van een tattoo eigenlijk in zijn werk? Doet het pijn om een tattoo weg te laten laseren? En wat zijn de resultaten van het laten verwijderen van een tattoo?

Ervaringen tattoo verwijderen

De ervaringen van mensen die hun tattoo laten verwijderen zijn zeer uiteenlopend. De een zal het weglaseren van een tattoo als pijnlijk ervaren, terwijl de ander hier veel minder last van kan hebben. Vaak vergelijken we het gevoel met een klein prikje of een elastiekje dat tegen de huid wordt geschoten. 

Gedurende de behandeling zal je zien dat je tattoo wit verkleurt. Dit noemen we ‘lasersnow’ en zal waarschijnlijk al zijn weggetrokken voor je onze laserkliniek verlaat. De dagen na de behandeling kan de behandelde huid wat rood worden en mogelijk wat zwellen. Vaak zien we dat dit binnen 2 dagen weer wegtrekt. Het kan prettig zijn om de behandelde huid deze eerste dagen te koelen door middel van een coolpack.

Tattoo verwijderen resultaat

Nadat je je tattoo hebt laten verwijderen door middel van een laser, laat het resultaat nog even op zich wachten. De eerste twee weken lijkt de tattoo donkerder van kleur dan vóór de behandeling. Je lichaam is echter druk bezig om de kapotgeschoten inktdeeltjes van je tattoo af te voeren via je lymfesysteem. Het duurt ongeveer 8 weken voordat je lichaam de kapotgeschoten inkt heeft afgevoerd. Dit is dan ook waarom er altijd 8 weken tussen behandelingen in dienen te zitten. Na 8 weken is het resultaat van je behandeling het beste zichtbaar en kan je terugkomen naar onze laserkliniek voor je volgende behandeling (indien nodig).

Contact 

Heb je nog vragen over het laten verwijderen van jouw tattoo? Of ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Wat je vraag ook is, je kan altijd contact met ons opnemen.

Lees hieronder de ervaringen van onze tevreden cliënten!

9,6

72 beoordelingen

100% beveelt Tattoo Laser Clinic aan

Janine25 augustus 2021, Bilthoven
"Ik heb contact gezocht met de Tattoo Laser Clinic om een tattoo te laten verwijderen. De eerste intake verliep bijzonder prettig. Ik werd vriendelijk geholpen en er werd duidelijk uitgelegd wat ik zou kunnen verwachten, dit aangevuld met foto’s van andere behandelingen. Inmiddels heb ik de eerste behandeling gehad en daarna ging het inderdaad precies zoals tijdens de intake was aangegeven. Ik ben erg positief en de volgende behandeling staat al gepland (al hoop ik natuurlijk dat ik er iets minder nodig heb dan ze inschatten maar ook dat zullen ze wel goed hebben gedaan 😉 "
10
✓ Ik beveel Tattoo Laser Clinic aan
Emma19 augustus 2021, Huissen
"Duidelijke uitleg zodat je precies weet hoe het proces verloopt en wat je kunt verwachten. Geen sprookjes maar realistisch. "
8
✓ Ik beveel Tattoo Laser Clinic aan
Jose19 augustus 2021, Arnhem
"Goede uitleg mbt te verwachten resultaat. Nuchter en duidelijk "
9
✓ Ik beveel Tattoo Laser Clinic aan
Maarten30 juli 2021, Zevenaar
"Wordt erg netjes behandeld. Vriendelijk personeel "
10
✓ Ik beveel Tattoo Laser Clinic aan
Marcia16 juli 2021, Arnhem
"Ik heb minj tatoeage niet geheel laten verwijderen maar gedeeltelijk. Er waren jaren geleden schaduwen naast de tatoeage gezet die nu uitgevlekt leken. Deze schaduwen zijn in 3 behandelingen weg gelaserd. Pijn viel reuze mee. Het resultaat is heel mooi geworden, geen witte littekens of verdikking van de huid. Ik ben zeer tevreden! "
10
✓ Ik beveel Tattoo Laser Clinic aan
Henk13 juli 2021, Velp
"Gewoon alles netjes gedaan "
10
✓ Ik beveel Tattoo Laser Clinic aan
David13 juli 2021, Voorthuizen
"Zeer vriendelijk netjes en duidelijk "
10
✓ Ik beveel Tattoo Laser Clinic aan
Joep13 juli 2021, IJzendoorn
"Ik kwam binnen met een fout die ik graag wilden herstellen. Door de juiste vragen te stellen en een arts die goed luisterde naar mijn wensen ben ik tot nu toe goed op weg naar het gewenste resultaat. "
8
✓ Ik beveel Tattoo Laser Clinic aan
Lisa22 juni 2021, Groenlo
"Aardige medewerkers, duidelijke uitleg en geen nare bijwerkingen, top "
10
✓ Ik beveel Tattoo Laser Clinic aan
Robert21 juni 2021, Winterswijk
"Het was zeer fijn en gerust binnenkomen.  Je word goed geïnformeerd en alles word je duidelijk uitgelegd alles is naar wens en verwachtingen gegaan "
10
✓ Ik beveel Tattoo Laser Clinic aan
Joris16 juni 2021, Duiven
"Wachtende op het eindresultaat vwb het laseren, heb ik mijn eerste behandeling als zeer prettig ervaren, een duidelijk verhaal. Geen verrassingen achteraf. "
9
✓ Ik beveel Tattoo Laser Clinic aan
Wilfried16 juni 2021, Harderwijk
"Ondanks dat ik geen afspraak had om direct te laseren, was dit toch mogelijk. Na de duidelijke en relaxte uitleg heb ik besloten om direct aan de slag te gaan. Alles gaat heel prettig. Er wordt tijd genomen voor de uitleg en bij elke stap wordt er verteld wat ze gaan doen. "
10
✓ Ik beveel Tattoo Laser Clinic aan
Ivar15 juni 2021, Loenen
"Zeer tevreden en snel resultaat "
10
✓ Ik beveel Tattoo Laser Clinic aan
Ariel15 juni 2021, Apeldoorn
"Snel en de pijn is goed te doen. Sfeer is ontspannen. "
10
✓ Ik beveel Tattoo Laser Clinic aan
Kirsten15 juni 2021, Westervoort
"Goede uitleg en ik zou jullie zeker aanbevelen "
10
✓ Ik beveel Tattoo Laser Clinic aan
Lex8 juni 2021, Duiven
"Alleen vindt ik de prijs wel duur. Maar dat is bij andere het zelfde Anders had ik meer weg laten halen "
9
✓ Ik beveel Tattoo Laser Clinic aan
Mabel1 juni 2021, Westervoort
"Hele duidelijke uitleg en alles goed geregeld. De behandeling zelf ging ook prima. Ook een hele mooie praktijk. "
10
✓ Ik beveel Tattoo Laser Clinic aan
Lorena18 mei 2021, Zeewolde
"Tijdens de 1e afspraak ben ik goed ingelicht en werd alles op een rustige en duidelijke manier uitgelegd. Tijdens de laser behandeling houdt Lynn goed in de gaten of je pijn hebt en of het goed gaat. Na de 1e afspraak belde Lynn mij na een aantal dagen om te vragen hoe het ging. Ik ben zeer positief over deze kliniek en raad deze ook zeker aan! "
10
✓ Ik beveel Tattoo Laser Clinic aan
Saskia18 mei 2021, Zutphen
"Goede uitleg over wat je kan verwachten. "
10
✓ Ik beveel Tattoo Laser Clinic aan
Thirza18 mei 2021, Tolkamer
"Ik kwam behoorlijk nerveus binnen, dit omdat ik na heel wat verhalen van andere toch wel wat bang was geworden. Ik kreeg bij de afspraak duidelijke uitleg, met het beginnen van het laseren begon ze rustig en gaf ze mij de tijd om er aan te wennen. Het viel mij echt enorm mee, de pijn was veel minder dan ik had verwacht. "
10
✓ Ik beveel Tattoo Laser Clinic aan
Merel15 mei 2021, Wageningen
"Goede clinic "
8
✓ Ik beveel Tattoo Laser Clinic aan
Isa14 mei 2021, 's-Heerenberg
"Prettig. Vriendelijk personeel. Voel me op m’n gemak. "
10
✓ Ik beveel Tattoo Laser Clinic aan
Aafke14 mei 2021, Huissen
"Goed advies, veel en duidelijke informatie, Lynn is erg aardig! "
10
✓ Ik beveel Tattoo Laser Clinic aan
Suzanne14 mei 2021, Ammerzoden
"Ik ben erg blij dat ik de stap heb genomen om mijn tattoo te laten verwijderen. Ik ben erg goed geholpen en geïnformeerd. Erg blij dat ik naar City Clinic ben gegaan. Zeker de moeite waard! "
7
✓ Ik beveel Tattoo Laser Clinic aan