Dé specialist in tattoos verwijderen. Bel ons op 085 40 14 311
Terug

Ervaringen van onze cliënten

Lees uitgebreid de ervaringen van onze tevreden cliënten!

9,7

32 beoordelingen

100% beveelt Tattoo Laser Clinic aan

Dewi20 november 2020, Deventer
"Lynn is een geweldig ervaren vakvrouw op t gebied van tattoo laseren. Legt alles zeer goed en vakkundig uit en neemt de tijd voor je. "
10
✓ Ik beveel Tattoo Laser Clinic aan
Sabine1 september 2020, Westervoort
"Er wordt altijd meegedacht "
10
✓ Ik beveel Tattoo Laser Clinic aan
Chantal4 augustus 2020, Apeldoorn
"Ik vind het personeel allemaal heel vriendelijk. Je word er goed verzorgt. "
10
✓ Ik beveel Tattoo Laser Clinic aan
Noreen3 augustus 2020, Schiedam
"5 jaar geleden mijn wenkbrauwen gedaan. (Permanente make-up) . Heb hele goed service gehad. Ben intussen 2 x terug geweest omdat de kleur iets vervaagde. Was geen enkel punt. Hoorde allemaal bij de service. Echt aardige mensen. Ben ook erg gelukkig met mijn wenkbrauwen. Top…. "
10
✓ Ik beveel Tattoo Laser Clinic aan
Astrid3 augustus 2020, 's Hertogenbosch
"Netjes ontvangen vriendelijke arts goed voorgelicht wat er gedaan werd en wat ik kon verwachten in een woord top "
10
✓ Ik beveel Tattoo Laser Clinic aan
Jasmijn27 juli 2020, Arnhem
"Tot nu toe 3 laser behandelingen gehad, en het werkt tot nu toe al zo ontzettend goed! Ik word goed geïnformeerd en de sfeer is erg fijn en laagdrempelig. "
10
✓ Ik beveel Tattoo Laser Clinic aan
Maureen27 juli 2020, Oss
"Het resultaat is beter dan ik had gedacht/verwacht. Ze zijn ook erg vriendelijk en behulpzaam. Je wordt op je gemak gesteld. "
10
✓ Ik beveel Tattoo Laser Clinic aan
Kate17 juni 2020, Arnhem
"Mijn ervaring bij tattoo laser clinic is erg positief. Lynn is er vriendelijk en professioneel. Ze legt goed uit wat er gaat gebeuren en wat je kan verwachten. Er wordt goed geluisterd en je word op gemak gesteld. Ik zal jullie zeker aanbevelen "
10
✓ Ik beveel Tattoo Laser Clinic aan
Melinda29 januari 2020, Bunnik
"Altijd vriendelijk goede info en uitleg. Professioneel goede zorg altijd erg tevreden. "
10
✓ Ik beveel Tattoo Laser Clinic aan
Yfke29 januari 2020, Apeldoorn
"Lynn ervaar ik als een professionele, maar ook geinteresseerd persoon. Bij het maken van een afspraak wordt standaard gekeken wat de behandeling gaat zijn, en worden er foto’s gemaakt. Dit zodat de voortgang bijgehouden kan worden. Veiligheid staat voorop, en achteraf werden de foto’s netjes naar me gemaild zodat ik deze ook zelf had. Top! Volgende afspraak staat gepland 🙂 "
9
✓ Ik beveel Tattoo Laser Clinic aan
Amber17 januari 2020, Arnhem
"Persoonlijke aandacht en goede behandeling "
10
✓ Ik beveel Tattoo Laser Clinic aan
Helena17 januari 2020, Almelo
"Leuke mensen. Fijne omgeving. Helaas te ver weg voor mij. "
9
✓ Ik beveel Tattoo Laser Clinic aan
Maureen21 november 2019, Winterswijk
"Keurig geholpen, de tattoo is vervaagd, zoals gewenst. "
8
✓ Ik beveel Tattoo Laser Clinic aan
Roderik19 november 2019, Zelhem
"Ben nu voor de vierde geweest en mijn ervaring is zeer goed. Letten goed op de huid en werken zeer zorgvuldig , altijd vriendelijk. Ik zou deze zeker aanraden voor tattoo verwijdering. "
10
✓ Ik beveel Tattoo Laser Clinic aan
Simon19 november 2019, Zeewolde
"Prettig en gemoedelijk ontvangst vanaf eerste afspraak. Duidelijke uitleg hoe behandelplan eruit ziet en het te behalen resultaat. Ook worden de zaken aangehaald dat het soms niet een 100% resultaat is en goede begeleiding vwb nabehandeling. Daarnaast ziet alles er keurig uit met uiterst prettig personeel. "
10
✓ Ik beveel Tattoo Laser Clinic aan
Joris14 november 2019, Huissen
"Prima "
9
✓ Ik beveel Tattoo Laser Clinic aan
Deborah5 november 2019, Deventer
"Super Vriendelijk en kundig personeel. "
10
✓ Ik beveel Tattoo Laser Clinic aan
Christa25 oktober 2019, Boxmeer
"Het personeel is super vriendelijk en ik wordt elke keer super geholpen. Niets op aan te merken! "
10
✓ Ik beveel Tattoo Laser Clinic aan
Marlies8 oktober 2019, Bunnik
"Goede informatie zeer kundig goede nazorg mooi resultaat zeer tevreden "
10
✓ Ik beveel Tattoo Laser Clinic aan
Jorine8 oktober 2019, Doetinchem
"Het is wel erg pijnlijk maar hopelijk is het resultaat naar wens "
8
✓ Ik beveel Tattoo Laser Clinic aan
Ruud25 september 2019, Zutphen
"Bij het verwijderen van mij tattoo komt Lynn altijd vol vertrouwen en deskundig over. Het resultaat mag natuurlijk altijd sneller gaan maar dat is natuurlijk ook het gedrag van een klant. Het moet zo snel mogelijk. Tot op heden een tevreden klant. "
10
✓ Ik beveel Tattoo Laser Clinic aan
Lizan22 september 2019, Putten
"Ben er erg blij mee.. kijk al uit naar mijn 2e behandeling! Ik word erg goed en vriendelijk geholpen! Ze luisteren goed naar al je vragen. "
10
✓ Ik beveel Tattoo Laser Clinic aan
Jeroen21 september 2019, Huissen
"Perfect geholpen "
10
✓ Ik beveel Tattoo Laser Clinic aan
Freek13 september 2019, Peel en maas
"Was voor een behandeling in Arnhem. Deze is tijdens een intake goed doorgenomen en is ook heel professioneel uitgevoerd. Ben meer als tevreden. Top. Zal City Clinic zeker aanbevelen. "
10
✓ Ik beveel Tattoo Laser Clinic aan